Ardahan’ın Hoçvan bölgesine bağlı Tazeköy’de bir tarafta yerde kar dururken, bazı yerlerde baharın müjdeleyicisi kardelen ve Çiğdem çiçekleri adete büyüledi
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili oyların yeniden sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti. Ayrıca YSK, Ardahan ve Iğdır'da da seçim yenileme taleplerini kabul etmedi. YSK'nın gerekçeli kararı önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Ardahan Vali Hayrettin Çiçek, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ardahan merkezde bulunan mezarlıkta çıkan ot yangını itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangının çıktığı mezarlık alanının bir kısmı küle dönerken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
Ardahan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, il genelinde başta fırın olmak üzere gıda üretimi ve satışı yapan yerleri denetledi
Ardahan'da CHP adayı Faruk Demir'in kazandığı seçim, AK Parti'nin itirazı üzerine iptal edilmişti. Ancak CHP'nin itirazı olumlu değerlendirildi ve seçim yenilenmeyecek.
Siyasi partiler için büyük bir önem taşıyan Ardahan İl Genel Meclis üyeleri netlik kazandı
Ardahan İlçe Seçim Kurulu, 31 Mart'ta kent genelinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar verdi
Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler müzik dinletisi sundu.
Ardahan'da, İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sağlık alanında bilgi paylaşımı amacıyla "Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı